Snygga väggar snabbt med Wallstickers!

By | 22. marts 2017

Längtar du efter att få ditt hem så där fint som i inredningstidningarna? Prova wallstickers!

Wallstickers, eller väggdekorer, är ett roligt och smidigt sätt att sätta en modern och fräsch touch på hemmet.

Hos oss på Sohu-shop.se kan du botanisera i ett stort utbud av olika stilar för att hitta exakt det du vill uttrycka.

Med väggdekorer är det enkelt att få den där speciella känslan i ett hem, så som det ser ut i tidningar och på bloggar. Du kan även själv leka designer och med hjälp av vårt designverktyg konstruera din egen väggdekor. Eller varför inte snabbt göra hallen mer välkomnande med till exempel ett vackert citat eller mer praktisk med en skrivtavla? Våra tavlor är både snygga och användbara. De passar alla rum, men används kanske framför allt i kök, entréer och barnrum. De är tillverkade så att du enkelt kan skriva på dem med krita, praktiskt för veckomenyer, kom-ihåg-listor och veckoplaner.

Kanske vill du ha en speciell dekor med något gulligt eller kul med barnens rum, med Disneyfavoriten, Star Wars eller fotbollsidolen? Sohu-wallstickers har allt ifrån söta motiv för de allra minsta, till lite coolare och tuffare motiv för de större barnen eller tonåringarna. Extra roligt för barnen är också våra miniklistermärken, där de själva kan skapa en väggprydnad utifrån egenhändigt utvalda motiv, färger och mönster.

För dig som är extra medveten och vill ha något alldeles speciellt, har vi häftiga motiv designade av Banksy. Det är en berömd graffitikonstnär från England vars identitet är okänd. Hans verk är oftast politiskt-satiriska och de budskap som går igen är primärt samhällskritiska mot krig och kapitalism.

Tycker du att kontoret känns trist? Varför inte pigga upp en eller flera väggar med en härlig dekor som gör fikarummet roligare, eller uttrycker företagets vision och välkomnar kunderna direkt i entrén?