Personvåg

By | 27. oktober 2017

Många av oss har en badrumsvåg i hemmet, så att man enkelt kan hålla koll på sin egen, sitt barns och kanske även husdjurets vikt vid. Idag finns personvågar med många finesser, som visar så mycket mer än “bara” vikten. Ibland kanske man inte har behov av mer finesser och då duger en vanlig våg alldeles utmärkt men söker man vågar med mer finess så finns ett stort utbud att välja mellan. 

Hos Vågexperten hittar man ett brett utbud av personvågar i olika utförande men där alla är tillverkade av bra kvalitet. Det är inte bara i hemmet som en våg kan komma till nytta, inom många företag och institutioner så används också vågen. Som till exempel på gymmet, sjukhusets olika avdelningar eller inne hos läkaren på hälsocentralen. Hos Vågexperten är det enkelt att hitta en personvåg, oavsett vad man vill att den ska för utseende och finesser. Här kan man hitta vågar i en enkel och stilren design eller en våg som har en speciell funktion som du vill ha för ändamålet. Här finns till exempel personvågar som har en kapacitet upp till 250 kilo, vilket gör att den klarar stor belastning. Här finns också talande vågar som kan komma till användning för de som ser dåligt och därmed inte kan läsa av vanliga vågar, den berättar i frispråkiga termer hur det står till med vikt och fysik. Här finns också vågar för den som vill ha lite mer koll, då vågen inte bara mäter din vikt utan även muskelmassa, kroppsfett, skelettmassa och så vidare. För den som bara söker en tilltalande våg som är läcker i sin design är det också enkelt att hitta något. En snygg våg blir ett modernt inslag i badrummet. 

 

En stor fördel när man köper sin personvåg hos Vågexperten är att man inte behöver tumma på någonting, varken kvalitet, funktion eller design.