Olika typer av massagefåtöljer

By | 25. januar 2018

Finns det något skönare och mer avkopplande en att få en ordentlig massage-behandling då och då? Helst skulle man kanske vilja ha det varje dag, men att gå till en professionell massör är både tidskrävande och dyrt i längden. Med en massagefåtölj kan du istället få en fantastiskt skön behandling – varje dag i ditt eget hem!

En massagefåtölj hjälper särskilt bra mot smärtor i ryggen och ländryggen. Den kan även bidra till att du upplever mindre trötthet och blir piggare, ökar din blodcirkulation, minskar muskelspänningarna och gör dig mer avslappnad.

Det finns olika typer av stolar beroende på vilket behov du har. En del av fåtöljerna har sensorer som känner av vart de viktigaste akupunktur-punkterna sitter, och ger en perfekt individuell massage.

Vill du ha en helkroppsmassage bör du välja en stol som är lite mer avancerad, och utrustad med fot- och benmassage. Vissa av våra stolar är försedda med airbags, och ger en behaglig lufttrycksmassage. Du kan även välja mellan flera olika program, till exempel en djupgående massage, där din kropp blir ordentligt knådad och uppmjukad, eller ett avslappningsprogram – perfekt efter en lång dag på jobbet! Det finns även program för nacke och axlar vilket ofta är områden som ofta drabbas av spänningar. Har du ömma och trötta ben kan du välja vibrationsprogrammet som mjukar upp på ett behagligt sätt.

Vill du lyssna på musik medan du blir masserad är det inga problem. Koppla in din favoritmusik eller en avslappnande melodi direkt från din mobil och slappna av medan du njuter av massagen. Några av stolarna är även utrustade med en bekväm gung-funktion får dig att slappna av medan du får en skön massagestund vilket passar bra innan läggdags.

Enda nackdelen med att äga sin egen massagefåtölj är att när du väl satt dig kommer du inte att vilja resa dig igen på resten av dagen!