Herman Miller Aeron

By | 29. september 2017

Att sitta bekvämt när man sitter på kontoret eller hemma framför datorn är väldigt viktigt. Med tiden har de stillasittande arbetena blivit allt fler och därför är också ergonomi ett viktigt ämne. Att ha en ergonomisk bra arbetsplats sparar på din kropp och gör att du undviker eventuella framtida problem med kroppen. När man har ett rörligt jobb där man utför mycket tunga lyft är det viktigt att göra det på rätt sätt för att inte skada kroppen. Lika viktigt är det att sitta bekvämt för att inte slita i onödan på den. Med en bra ergonomisk stol får man de rätta förutsättningarna för att må bra i kroppen.

Hos Valueshop.se kan man köpa stolar som är smarta för arbetsplatsen eller hemmakontoret, det vill säga att de ergonomiskt utformade. Här kan du hitta stolar till dig själv eller dina anställda. 

Herman Miller Aeron är en kontorsstol som finns hos Valueshop och som är utformad för att ge dig en ergonomisk bra sittställning. Stolarna har en tidlös design som gör att de fungerar till många olika slags arbetsrum. De är dessutom av bra kvalitet vilket gör att de håller för många år framöver. Arbetsstolarna består till 66% av återvunnet material och 94% är tillverkade av återvinningsbart material. Man gör inte bara sig själv en tjänst att köpa stolar av detta märke, utan gör även en stor tjänst för miljön, vilket såklart känns oerhört bra för många. 

När man köper sin arbetsstol hos Valueshop så handlar man till bra villkor. De ger alltid fri frakt, vilket gör att du inte betalar för mer än själva varan, precis som om su skulle ha köpt stolen i en vanlig butik. De har också snabba leveranser. På bara en till tre dagar har du din order hos dig. De byter ut en del delar och gör stolarna som nya fast det är tillverkade av återvunnet material.